Op de foto van links naar rechts initiatiefnemer Patrick van Loosbroek en bedrijfsleider Romeo Hoogdorp. (Foto: Bluemonque Creatives/Peter Hermeling)
Op de foto van links naar rechts initiatiefnemer Patrick van Loosbroek en bedrijfsleider Romeo Hoogdorp. (Foto: Bluemonque Creatives/Peter Hermeling) Foto: Peter Hermeling

Lseven: een unieke en stijlvolle horecalocatie waar je niet alleen wil genieten, maar zeker ook wil werken

Zakelijk 1.343 keer gelezen

BOXTEL | In een oase van natuurlijke schoonheid, verrijst aan het Leijsenven in Boxtel een unieke gastronomische parel: Beachclub Lseven!

‘Met de kunst van het weglaten, ligt de naam verscholen in de oorsprong. Van Leijsenven gaan we naar Lseven. Hier wordt het leven in al haar facetten gevierd. Hier wordt zakelijk gevierd en comfortabel ondernomen. Wij gaan voor die bijzondere ervaring, die unieke beleving. Genieten op niveau en verrast worden op ieder detail. Lseven is een initiatief in beweging, dynamisch en met ongekende mogelijkheden.’

Stijlvolle beachclub

Het bovenstaande is de introtekst op de website van Lseven (www.Lseven.nl), die prachtig verwoord waar Lseven uiteindelijk voor staat. Een stijlvolle beachclub, die wellicht behoort tot één van de allermooiste die onze regio rijk is. Midden in Boxtel, op de plaats waar mensen in vervlogen tijden nog samen konden zwemmen in het Leijseven en heerlijk konden eten in het voormalige restaurant Molenwijk.

Goed ondernemerschap

Op basis van de contouren van het bestaande pand, is het ondernemer Patrick van Loosbroek gelukt iets unieks te creëren. Als passievol entrepreneur heeft hij dan ook een hele duidelijke visie. Een horecazaak is een onderneming, waarbij goed ondernemerschap de basis is van het succes. Het combineren van kwaliteiten en talenten leidt over het algemeen tot iets moois en bijzonders. Dit is precies wat Van Loosbroek Boxtel en haar inwoners ook graag gunt.

De dagelijkse leiding bij beachclub Lseven zal worden gevoerd door Romeo Hoogdorp. Hoogdorp is een bijzonder ervaren horeca professional die in de voorhoede heeft gestaan van verschillende topzaken in zowel binnen- als ook buitenland.

Borrel, lunch en diner

Lseven heeft de allure van een stijlvolle beachclub. Door de mogelijkheid om terrassen te creëren tot aan de waterrand, krijg je een veelzijdige indeling en verrassende variaties waar je kunt borrelen, lunchen of dineren. Ook binnen ervaar je verschillende ruimtes. Van een trendy en centraal gelegen bar en a-la-carte restaurant, tot private dining en ruimte voor (zakelijke) bijeenkomsten.

Feest en receptie

Daarnaast is er een royale ruimte voor feesten en recepties, waarbij innovatie op het gebied van audio en visueel sterk is doorgevoerd. Zeg maar gerust, plug & play. Ook op het gebied van het faciliteren van gastvrijheid en hospitality zal innovatie een grote rol gaan spelen. Bij Lseven zul je efficiency en gemak ervaren, zodat alle aandacht kan zijn bij het genieten van het moment.

Speciale sollicitatiedagen

Voor deze prachtige locatie is Lseven nog op zoek naar enthousiaste, bevlogen en ervaren talenten. Om deze kandidaten ook het juiste gevoel te geven worden er op zondag 14 november en maandag 15 november sollicitatiedagen georganiseerd. Een unieke kans om dé baan te vinden die het horeca vak zo bijzonder maakt. Kijk voor meer informatie op www.Lseven.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant