Het team van D-reizen Helftheuvel staat te popelen om alle klanten eindelijk weer te kunnen helpen bij het boeken van hun reis en/of vakantie.
Het team van D-reizen Helftheuvel staat te popelen om alle klanten eindelijk weer te kunnen helpen bij het boeken van hun reis en/of vakantie. Foto: D-reizen

Eerste vernieuwde reisbureau D-reizen geopend in Den Bosch

Zakelijk 542 keer gelezen

DEN BOSCH | Het eerste compleet vernieuwde reisbureau van D-reizen is geopend in Den Bosch! Een bijzonder moment, vooral omdat Den Bosch de thuishaven is van de nieuwe eigenaar Prijsvrij Vakanties.

“Fijn om weer leven in het reisbureau te zien” geeft Michelle de Wit, verantwoordelijk voor de retail binnen Prijsvrij, aan. Het eerder wat gedateerde reisbureau in de Heftheuvelpassage heeft een complete renovatie gehad. “Tijdens de verbouwing kregen wij al veel vragen van mensen die weer graag bij hun vertrouwde reisbureau een vakantie willen boeken. Het personeel is enthousiast om ze eindelijk weer te kunnen helpen.”

Flag Ship Stores en meer vernieuwde winkels

D-reizen Heftheuvel is één van de ruim 70 D-reizen winkels die ondertussen zijn heropend. “Eind 2022 verwachten we - met onze nieuw te openen Flag Ship Stores en meer vernieuwde winkels - weer de grootste reisretailer van Nederland te zijn. We zijn druk in ontwikkeling en het gaat volgens planning. We zien juist in deze tijd dat de klant nog meer behoefte heeft aan persoonlijk reisadvies. De klant is op zoek naar zekerheid en wil goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden en coronaregels. Daarnaast is flexibiliteit bij het boeken van een vakantie belangrijker dan ooit, niet iedere organisatie kan dat bieden. Wij kunnen onze klanten daar perfect over informeren”, aldus Michelle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant