Marjolijn van Heemstra (foto) en Rob van Essen geven op zondagmiddag 21 november hun artistieke blik op de toekomst.
Marjolijn van Heemstra (foto) en Rob van Essen geven op zondagmiddag 21 november hun artistieke blik op de toekomst. Foto: Frank Ruiter

Afsluiting Shift Talks tijdens literaire talkshow in Huis73

Kunst en cultuur 146 keer gelezen

DEN BOSCH | Het meerdaags event Shift Talks beleeft haar finale tijdens de literaire talkshow Zin op Zondag waarbij Marjolijn van Heemstra en Rob van Essen te gast zijn. In interviews en in gesprek met het publiek geven zij vanuit de literatuur en columnistiek hun artistieke blik op de toekomst.

Zin op Zondag is de maandelijkse literaire talkshow van Boekhandel Adr. Heinen en Huis73 in Den Bosch. De editie van zondag 21 november staat helemaal in het teken van Shift Talks. Presentator Marja Käss gaat deze middag met Marjolijn van Heemstra en Rob van Essen in gesprek over hun boeken én hun visie op langetermijn-denken.

Marjolijn van Heemstra is podcastmaker/theatermaker van onder andere Stadsastronaut, journalistiek onderzoeker van de langetermijn-denken thematiek en schrijfster van het boek ‘In lichtjaren heeft niemand haast’.

Rob van Essen is schrijver van onder andere de roman ‘De goede zoon’ waarmee hij in 2019 de Libris Literatuur Prijs won. Twee weken geleden verscheen zijn nieuwste roman ‘Miniapolis’.

Praktische informatie

Zin op Zondag vindt plaats op 21 november om 15.00 uur in de Pleitzaal van Huis73. Tickets kosten 12,50 euro/7,50 euro en zijn verkrijgbaar via shifttalks.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant