Bibliotheekleden kunnen via de Online Bibliotheek gratis duizenden e-books en luisterboeken lenen.
Bibliotheekleden kunnen via de Online Bibliotheek gratis duizenden e-books en luisterboeken lenen. Foto: Angeline Swinkels

Lees eens wat anders met een abonnement van de bieb

Kunst en cultuur 144 keer gelezen

DEN BOSCH | Huis73 beschikt over een uitgebreide bibliotheekcollectie. Maar leesplezier en verhalen kan je natuurlijk ook op andere manieren ontdekken.

Online Bibliotheek

Bibliotheekleden kunnen via de Online Bibliotheek gratis duizenden e-books en luisterboeken lenen. Download de app en lees of luister op je tablet, e-reader of laptop. Heb je hulp nodig? Mail dan naar e-books@huis73.nl, of kom naar het maandelijkse e-books spreekuur in Bibliotheek Rosmalen (op dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur).

Tijdschriftenbieb

Met deze app lees je gratis tijdschriften op je telefoon of tablet. Je kunt kiezen uit 16 verschillende tijdschriften van AutoWeek tot Yoga Magazine en van Happinez tot Psychologe Magazine. De app is gratis voor bibliotheekleden.

Verrassingstasjes

Leen ook eens een verrassingstasje bij Huis73 met twee of drie boeken in een genre naar keuze. Vraag de boeken aan op www.huis73.nl en haal ze op in een vestiging van jouw keuze.

Boekproeverij

Samen met de Verhalencoaches neem je het nieuwe boekenaanbod door: een gesprek over nieuwe en bijzondere boektitels met literatuurliefhebbers onder elkaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant