Eva Flipse heeft de KW1C Award 2021 ontvangen voor 'Student van het Jaar'. Zij mag in 2022 het college vertegenwoordigen bij de verkiezing van Landelijk Ambassadeur mbo.
Eva Flipse heeft de KW1C Award 2021 ontvangen voor 'Student van het Jaar'. Zij mag in 2022 het college vertegenwoordigen bij de verkiezing van Landelijk Ambassadeur mbo. Foto: KW1C

Feestelijke uitreiking Koning Willem I College Awards 2021

Onderwijs 346 keer gelezen

DEN BOSCH | Woensdag 8 december heeft het Koning Willem I College vol trots de jaarlijkse Koning Willem I College Awards uitgereikt. De uitreiking werd via een livestream uitgezonden.

Eva Flipse is verkozen tot Student van het Jaar 2021. Zij is een 18-jarige fashion designer met passie voor het thema duurzaamheid. Eva wil de wereld een stukje beter maken door bewust bezig te zijn met de productie van duurzame kleding. Eva is een echte kilmaatsoldaat. Ze is niet bang om fouten te maken en als het mislukt, is dat voor haar reden om het juist nog een keer te proberen. 

Yinne Smith

De Koning Willem I College Awards voor Vakmanschap en Innovatie gaan dit jaar naar Yinne Smith. Deze 20-jarige student uit Tilburg volgt de opleiding Mediavormgever bij de afdeling Academie voor Media, Art & Performance.

Sude Yalcin

De Award voor Bijdrage aan de Community gaat naar Sude Yalcin. Een 18-jarige student van de afdeling International Business Studies die zich met een hartelijke en open persoonlijkheid belangeloos inzet voor diverse gemeenschapsdoelen.

Leon Klerkx

De Award voor Bijzonder Verhaal gaat naar Leon Klerkx. Leon is 21 jaar en is een echte doorzetter. Hij volgt de opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar en geeft, ondanks zijn lichamelijke beperkingen, de volle honderd procent aan zijn opleiding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant