Alle scholen voor voortgezet onderwijs in ’s-Hertogenbosch hebben besloten hun open dag uitsluitend online te houden. Zo ook het Koning Willem I College.
Alle scholen voor voortgezet onderwijs in ’s-Hertogenbosch hebben besloten hun open dag uitsluitend online te houden. Zo ook het Koning Willem I College. Foto: KW1C

Open dagen voortgezet onderwijs in Den Bosch uitsluitend digitale

Onderwijs 191 keer gelezen

DEN BOSCH | Alle scholen voor voortgezet onderwijs in ’s-Hertogenbosch hebben besloten hun open dag uitsluitend online te houden. 

Met de huidige coronabeperkingen zien zij helaas geen andere mogelijkheid. Natuurlijk zullen de scholen hun best doen om alle leerlingen en hun ouders op een digitale manier een zo goed mogelijk beeld van de school te geven. De online open dagen vinden plaats vanaf januari 2022. Op de website van de scholen wordende precieze data en tijden vermeld.

Op 14 januari 2022 kijkt het kabinet weer hoe het gaat en welke regels dan nodig zijn. Rond die datum wordt er dan ook weer een persconferentie verwacht. Mochten er dan mogelijkheden zijn om leerlingen en hun ouders weer op school te ontvangen, dan zullen de scholen zeker van die mogelijkheden gebruik maken voor de leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant