In het kanaal langs de Poeldonkweg is het stoffelijk overschot van een vermiste 38-jarige Bossche vrouw gevonden.
In het kanaal langs de Poeldonkweg is het stoffelijk overschot van een vermiste 38-jarige Bossche vrouw gevonden. Foto: Bart Meesters

Lichaam vermiste vrouw uit Den Bosch aangetroffen

112 704 keer gelezen

DEN BOSCH | Afgelopen zaterdag werd in het water aan de Poeldonkweg een stoffelijk overschot gevonden. Zondag maakte de politie bekend dat het om een 38-jarige vrouw gaat, die sinds een maand werd vermist.

door Lisette Broess-Croonen

De vrouw was sinds half november vermist. Sinds dat moment vonden er al meerdere zoektochten naar de vrouw plaats. Vorige week zocht het Veteranen Search Team bij het Zuiderpark al naar sporen die de politie houvast konden geven in de zoektocht naar de vrouw. Het team bestaat uit (oud)-medewerkers van defensie, politie en andere hulpdiensten. In ongeveer een derde van de zoektochten door dit team wordt iemand ook daadwerkelijk gevonden. In het geval van deze Bossche vermissing was dat nog niet het geval.

Speurhonden

Zaterdag was het de beurt aan de speurhonden van SIGNI om de vrouw te zoeken. Zij troffen in het water bij de Poeldonkweg het stoffelijk overschot aan, dat waarschijnlijk al langere tijd in het water lag. Na uitgebreid onderzoek heeft de politie vast kunnen stellen dat het hier om de vermiste vrouw ging. De politie heeft alle mogelijke scenario’s onderzocht en een misdrijf uit kunnen sluiten. “Hoewel het natuurlijk heel erg triest is, zijn we blij dat we de nabestaanden nu duidelijkheid hebben kunnen geven.” aldus een medewerker van de politie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant