Zwaar vuurwerk ontploft bij woning aan het Gerbrandyhof in Den Bosch.
Zwaar vuurwerk ontploft bij woning aan het Gerbrandyhof in Den Bosch. Foto: Bart Meesters

Zwaar vuurwerk ontploft bij woning aan het Gerbrandyhof in Den Bosch

112 441 keer gelezen

DEN BOSCH | Donderdagavond rond 22.30 uur is er zwaar vuurwerk ontploft bij een woning aan het Gerbrandyhof in Den Bosch. Na de explosie ontstond er ook brand in de woning. De brandweer rukte met drie voertuigen uit om het vuur te blussen. De bewoners waren op het moment van de ontploffing gelukkig niet thuis.

In een raam aan de voorzijde van de woning is een groot gat te zien. De politie kan nog niet met zekerheid zeggen of het dit raam door de explosie is gesneuveld, of dat het zware vuurwerk door het raam naar binnen is gegooid. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident en roept getuigen of mensen die wellicht camerabeelden hebben op zich te melden op 0900-8844.



Een raam aan de voorzijde van de woning is aan diggelen. Het is nog onduidelijk of dit door de explosie komt, of dat het vuurwerk door het raam naar binnen is gegooid.
De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident en roept getuigen of mensen die wellicht camerabeelden hebben op zich te melden op 0900-8844.
De forensische dienst van de politie doet verder onderzoek naar de toedracht.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant