De brandweer uit Den Bosch maakte op het terrein van bergingsbedrijf van Eijck het werk van hun collega's uit Wijk & Aalburg af.
De brandweer uit Den Bosch maakte op het terrein van bergingsbedrijf van Eijck het werk van hun collega's uit Wijk & Aalburg af. Foto: Bart Meesters

Autowrakken uit Veen zorgen voor brand bij bergingsbedrijf in Den Bosch

112 433 keer gelezen

DEN BOSCH | De brandweer van Den Bosch is in de nacht van vrijdag op zaterdag nacht rond 02.10 uur in actie moeten komen bij een brand bij bergingsbedrijf Van Eijck aan de Jagersheuvelstraat in Den Bosch. Een van de medewerkers had de hulp van de brandweer ingeroepen omdat een autowrak dat hij even daarvoor had opgehaald in Veen telkens opnieuw begon te branden. 

door Bart Meesters

Het terrein van het bergingsbedrijf oogde op dat moment inmiddels als een heus autokerkhof. Maar liefst 5 autowrakken en één aanhanger werden afgelopen nacht in Veen opgehaald en bij het bedrijf neergezet. Omdat deze auto`s vol zaten met onder anderen autobanden en olie bleef het vuur telkens opnieuw oplaaien. De brandweer heeft het werk van hun collega’s uit Wijk & Aalburg vakkundig afgemaakt en er zo voor gezorgd dat de auto`s niet meer opnieuw zullen gaan branden. Met een dikke laag schuim werden de autowrakken afgedekt. Deze worden aan het begin van de week afgevoerd naar de schroothandel.

Medewerkers van het Bossche bergingsbedrijf hebben in van vrijdag op zaterdag maar liefst vijf uitgebrande autowrakken opgehaald in Veen.
De brandweer dekte de autowrakken af met een dikke laag schuim.
Het terrein van bergingsbedrijf Van Eijck aan de Jagersheuvelstraat in Den Bosch oogde vannacht als een autokerkhof.
De auto's en aanhanger waren gevuld met brandbare materialen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant