Het ds. Pierson College viert in 2022 het 100-jarig bestaan.
Het ds. Pierson College viert in 2022 het 100-jarig bestaan.

Oproep voor reünie van ds. Pierson College in Den Bosch

Onderwijs 471 keer gelezen

DEN BOSCH | Het ds. Pierson College organiseert een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. Deze reünie vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022 aan de Geraert ter Borchstraat 1 in Den Bosch. De aanleiding voor de reünie is het 100-jarig bestaan van de school.

Op 1 september 2021 bestond het ds. Pierson College precies 100 jaar. Dat wordt gevierd met een jaar lang feestelijke activiteiten voor de huidige leerlingen en medewerkers. Voor de oud-leerlingen en (oud-)medewerkers wordt er een grote reünie georganiseerd. De reünie is de uitgelezen kans voor alle oud-leerlingen en -docenten om bij te praten en herinneringen op te halen. Er is een leuk programma samengesteld met onder andere lessen van oud-docenten, verschillende barretjes, een warm buffet, een dj en misschien komt er zelfs een schoolband!

Kaarten bestellen

Bent u oud-leerling of -docent en wilt u deze reünie bijwonen? U bent van harte welkom! Voor meer informatie en de kaartverkoop kijkt u op www.pierson100.nl.

Gezicht van het jubileumjaar

Dominee Hendrik Pierson, stichter van de school, komt in het jubileumjaar regelmatig om het hoekje kijken in de vorm van cartoon ‘Hendrikje’. Hij is voor de school hét gezicht van het jubileumjaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant