Met een nieuw jaar voor de deur lijkt het of we nieuwe kansen krijgen.
Met een nieuw jaar voor de deur lijkt het of we nieuwe kansen krijgen.

ArtsLommelen Uitvaartverzorging in Rosmalen: ‘de uitvaartbranche staat bepaald niet stil’

Zakelijk 214 keer gelezen

ROSMALEN | De decembermaand is altijd een bijzondere maand. Door de feestdagen, maar ook vanwege het naderende einde van het jaar. Dat roept altijd een gevoel van terugkijken en afsluiten op. Met een fris en nieuw jaar voor de deur lijkt het of we nieuwe kansen krijgen. 

“Afgelopen jaar is er veel gebeurd. Ieder heeft zo zijn eigen herinneringen. Momenten van vreugde, maar zeker ook van verdriet. De tijd staat niet stil. Afgelopen jaar zijn er ook in uitvaartland weer stappen gezet. Op het gebied van duurzaamheid is de ‘Loop Living Cocoon’ - ‘s werelds eerste levende doodskist die de aarde juist verrijkt - ontwikkeld. Ook het ‘resomeren’ van de overledene verwacht men in 2022 aan te kunnen gaan bieden, maar net zoals met cremeren zal ook resomeren zijn tijd nodig hebben voor we eraan gewend zijn. Voor nu alvast een fijne jaarwisseling toegewenst. Neem mee wat belangrijk is en maak een goede roetsj, stap naar 2022’, aldus Lilian Arts van ArtsLommelen Uitvaartverzorging in Rosmalen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van afscheid nemen, invulling van een uitvaart, kosten of de laatste (genoemde) ontwikkelingen, dan kunt u altijd een afspraak maken met ArtsLommelen Uitvaartverzorging. Bel met 073-6893597/06-53616114, of mail naar info@artslommelen.nl. Voor meer info: www.artslommelen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant