Iedere leerling mag tijdens de mini-rondleiding één ouder meenemen, want zij spelen een hele belangrijke rol in de schoolkeuze.
Iedere leerling mag tijdens de mini-rondleiding één ouder meenemen, want zij spelen een hele belangrijke rol in de schoolkeuze.

Weer fysieke rondleidingen bij Yuverta vmbo Den Bosch

Onderwijs 337 keer gelezen

DEN BOSCH | Van 14 tot en met 18 februari biedt Yuverta vmbo Den Bosch leerlingen en ouders de mogelijkheid om de school te bezoeken. Leerlingen kunnen zich, samen met één ouder, opgeven voor een mini-rondleiding. Op deze manier kunnen leerlingen uit groep 8 toch kennis maken met het schoolgebouw voordat ze een definitieve schoolkeuze maken.

Dankzij versoepelingen van de maatregelen mag Yuverta groepjes van maximaal 10 personen rondleiden. Deze mini-rondleidingen zijn dagelijks tussen 16.00 en 16.50 uur. Bas Razenberg, senior schoolleider Yuverta vmbo Den Bosch: “De rondleidingen zijn nu bedoeld voor leerlingen uit groep 8 omdat zij binnenkort een nieuwe school moeten kiezen. Gelukkig mogen we deze leerlingen weer ontvangen, want het is lastig een school te kiezen zonder dat je het gebouw van binnen hebt gezien.”

Yuverta vmbo Den Bosch is een middelbare school waar leerlingen terecht kunnen met alle leerwegen van het vmbo (basis, kader, theorie en gemengd). De school biedt het profiel Groen. Leerlingen krijgen naast de theorievakken, de praktijkvakken bloem, dier, groen, outdoor en voeding. Er is geen loting voor nieuwe leerlingen. Aanmelden voor een rondleiding: yuverta.nl/vmbodenbosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant