Met ruim 35 jaar ervaring, is er weinig tot niets op het gebied van belastingadvies dat Pieter van Opstal niet eerder heeft meegemaakt.
Met ruim 35 jaar ervaring, is er weinig tot niets op het gebied van belastingadvies dat Pieter van Opstal niet eerder heeft meegemaakt. Foto: Van Opstal Belastingadvies Particulieren

Ook particulieren gebaat bij belastingadvies

Zakelijk 338 keer gelezen

DEN BOSCH | Na ruim 35 jaar werkzaam te zijn geweest voor een groot en gerenommeerd accountancykantoor in Brabant, is Pieter van Opstal afgelopen oktober voor zichzelf begonnen. Zijn bedrijf - Van Opstal Belastingadvies Particulieren - richt zich specifiek op de particuliere markt.

Pieter van Opstal ondersteunt particulieren door het verzorgen van belastingaangiften- en belastingadvies, waarbij optimalisatie altijd het uitgangspunt is. Dit uiteraard binnen de fiscale spelregels. Want volgens Van Opstal laten nog altijd heel wat particulieren (veel) geld liggen. Vooral als het op toeslagen aankomt: “Veel mensen gaan er ten onrechte van uit dat de voorlopige aanslag inkomstenbelasting die zij ontvangen wel zal kloppen, aangezien deze van de Belastingdienst komt. Maar voor je het weet laat je jaarlijks tot honderden euro’s liggen.”

Fiscale begeleiding gedurende de hele levensloop

Van Opstal Belastingadvies Particulieren biedt fiscale begeleiding gedurende de hele levensloop van de klant, waarbij het ontzorgen centraal staat. “Of je nu te maken krijgt met fiscaliteiten rondom gezinsuitbreiding, huwelijk, een verhuizing, of het overlijden van je partner. Wij ondersteunen je met alle belastingzaken waar je als particulier mee te maken kan krijgen”, benadrukt Van Opstal.
Met ruim 35 jaar ervaring op zak, is er eigenlijk weinig tot niets op het gebied van belastingadvies dat Van Opstal niet al eens eerder heeft meegemaakt: “Dit maakt ons een uiterst betrouwbare partner, die snel het gewenste resultaat kan bereiken. Wij adviseren je niet alleen over de zaken die je zelf bij ons aanbrengt, wij denken ook proactief na over zaken die jij misschien zelf niet ziet, maar waar je wel de nodige profijt van kan hebben als wij ze voor je regelen. Als we iets zien wat voor onze klanten voordeel op kan leveren, dan laten we dat direct weten.”

Vandaag een vraag, morgen een antwoord

Dankzij Van Opstal Belastingadvies Particulieren hoeft de particulier zich dus geen zorgen meer te maken over belastingzaken. Je hebt namelijk een zeer ervaren partner die met je meedenkt en die alles tot in de puntjes voor je regelt. Zo kan jij met een gerust gevoel gaan slapen. “En zit je toch ergens mee? Laat het ons dan gewoon weten. Vandaag een vraag, morgen een antwoord. Wij hanteren daarnaast duidelijke tarieven voor onze diensten. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent”, besluit Van Opstal.

Kijk voor aanvullende informatie op www.vanopstalbelastingadvies.nl. Voor het inplannen van een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, kun je contact opnemen met Pieter van Opstal op 06-16695829, of mailen naar info@vanopstalbelastingadvies.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant