Dick en Corné van den Oever: de derde generatie in het familiebedrijf.
Dick en Corné van den Oever: de derde generatie in het familiebedrijf. Foto: Tido Mureddu

Maar liefst 2000 m2 interieurinspiratie bij Van den Oever Lekker Wonen

Zakelijk 717 keer gelezen

GAMEREN | Bent u toe aan een nieuw interieur? Laat u dan inspireren bij Van den Oever Lekker Wonen in Gameren. De complete woonwinkel, woninginrichter en binnenhuisadviseur van de Bommelerwaard en ver daarbuiten.

Van den Oever Lekker Wonen is een echt familiebedrijf. Advies, maatwerk en kwaliteit zijn al meer dan tachtig jaar vaste waarden in de onderneming. In de showroom wordt iedereen persoonlijk geholpen. De stylisten geven graag advies op maat. Of het nu gaat om een volledig nieuw interieur of alleen een nieuwe vloer, bank of gordijnen; ze weten precies hoe ze een mooi totaalplaatje kunnen creëren. De zorgeloze service van Van den Oever Lekker Wonen gaat echter veel verder. Zo meten alle producten thuis bij de klant in en zorgen ook voor de uiteindelijke montage. Indien gewenst geven ze tevens advies op locatie.

Vernieuwende collectie

Van den Oever Lekker Wonen heeft alles in huis om van uw huis een fijn thuis te maken. De collectie is met grote zorg samengesteld door Dick en Corné van den Oever. De broers zijn de derde generatie in het familiebedrijf dat in 1939 werd gestart door hun opa Roelof van den Oever. Dick: “We selecteren op kwaliteit en betrouwbaarheid van de leveranciers, en we gaan natuurlijk voor mooie, vernieuwende producten. Duurzaamheid en comfort zijn belangrijk, maar het oog wil ook wat. We hebben een veelzijdige collectie, met de trendkleuren en -modellen, maar ook meer ingetogen meubels. Stuk voor stuk producten waar onze klanten lang plezier van kunnen hebben.”

Inspirerende showroom

In de grote showroom aan de Ridderstraat 3 in Gameren is iedereen welkom om inspiratie op te doen. Tijdens de laatste lockdown zijn er weer een aantal nieuwe stijlkamers toegevoegd. Corné: “We houden ervan om gewoon mooie interieurs te maken. Dat is echt kicken.” Dick vult aan: “Daar worden wij blij van. Een gedurfd behang, modern gebloemde gordijnen. Dat is super leuk en vernieuwend. In de showroom laten we zien wat actueel is en geven we een voorstelling van hoe het thuis zou kunnen zijn.”

A-merken

Van den Oever Lekker Wonen is een door A-merken erkende dealer en aangesloten bij De Binnenhuisadviseurs. Ze hebben dan ook de meest uitgebreide collecties en beste prijzen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de meubels van Van der Drift en Richmond, bedden van Preston, Beka en Nolte en woningstoffering van Parade, Bonaparte, Therdex, Forbo Allura, Artelux en De Ploeg. Ze voeren ook het NL Label van De Binnenhuisadviseurs. “Dit is een eigen collectie met alles op het gebied van woninginrichting, binnenzonwering, vloeren en gordijnen. Het is echt een kwaliteitsproduct tegen een super scherpe prijs”, vertelt Dick trots.

Relaxfauteuils

De grote collectie fauteuils mag ook niet onvermeld blijven. Relaxfauteuils heeft Van den Oever in alle maten en stijlen. Van super modern design tot een relaxfauteuils met opstaphulp. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Van den Oever heeft altijd tientallen modellen op voorraad, onder andere van het mooie merk De Toekomst.

De broers zijn trots op de trouwe klantenkring. Mensen komen van heinde en verre naar Gameren voor de kwaliteit van Van den Oever Lekker Wonen. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook projectinrichting en is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten en totaalinrichting in binnen- en buitenland. Zo werken ze op dit moment aan de inrichting van een vakantiewoning in Spanje.

Meer weten? Laat u inspireren door het online style magazine, de blogs en collectie op de website van Van den Oever Lekker Wonen, of breng gewoon eens een bezoek aan de showroom. Meer info: www.vandenoeverlekkerwonen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant