Kom maar de open dag van De Rooi Pannen op zondag 20 februari van 10.00 tot 14.00 uur. (Foto: Pol Rijnders)
Kom maar de open dag van De Rooi Pannen op zondag 20 februari van 10.00 tot 14.00 uur. (Foto: Pol Rijnders) Foto: Pol Rijnders

Bij De Rooi Pannen ga je pas echt aan de slag

Onderwijs 196 keer gelezen

REGIO | Ga je komend schooljaar naar het vmbo of het mbo? Dan heb je het voor het kiezen. Maar als je op zoek bent naar een school waar je echt aan de slag gaat, dan ben je bij De Rooi Pannen aan het juiste adres. 

Op De Rooi Pannen in Tilburg, Eindhoven en Breda is praktijkgerichtheid heel ver doorgevoerd. Je zit minder in de schoolbanken en gaat meer aan de slag in de praktijk. De scholen laten je dit graag zien tijdens een open dag op 20 februari van 10.00 tot 14.00 uur. Zij hopen dan de deuren weer te mogen openen voor jou! Je kunt op deze vmbo jouw talenten ontdekken. Daarnaast kun je als vervolgopleiding kiezen voor een praktijkgerichte mbo-opleiding. Bijvoorbeeld op het gebied van handel & ondernemen, horeca, marketing & evenementen, marketing, sales & hospitality, toerisme & recreatie en vormgeving. Ook goed om te weten: op De Rooi Pannen is iedere afdeling als het ware een kleine school waar iedereen je kent. Dat zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin je leert het beste uit jezelf te halen. De Rooi Pannen is er trots op dat alle inspanningen ook leiden tot een goed resultaat. Zo stroomt gemiddeld 75,6 procent van de studenten uit met een mbo-diploma (landelijk 73,4 procent) en stroomt 49,5 procent van de mbo-studenten door naar het hbo (landelijk 36,6 procent).

Wil jij de open op 20 februari bezoeken? Laat dan weten dat je komt op derooipannen.nl/opendag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant