De vrijwilligers van Lourdesgroep Bisdom ‘s Hertogenbosch begeleiden al jaren de bedevaartreizen naar Lourdes van het Huis voor de Pelgrim.
De vrijwilligers van Lourdesgroep Bisdom ‘s Hertogenbosch begeleiden al jaren de bedevaartreizen naar Lourdes van het Huis voor de Pelgrim.

Informatiebijeenkomst over bedevaartreizen naar Lourdes

Religie 710 keer gelezen

DEN BOSCH | Lourdesgroep Bisdom ‘s Hertogenbosch begeleidt al jaren bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis voor de Pelgrim.

Als u belangstelling heeft voor een bedevaartreis naar Lourdes, dan bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst op zondag 20 februari in Wijkgebouw de Waterhoef aan de Terburghtweg 100 in Oisterwijk. Aanvang om 14.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst komt u alles te weten over deze bedevaartreizen. Er wordt een presentatie en informatie gegeven over de reis, de bedevaart zelf, het leven van Bernadette en het heiligdom van Lourdes. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Joke Hoekman op 06-42347729, of mail naar contact@lourdes-groep.nl.

Meerdere reizen

Lourdesgroep Bisdom ‘s Hertogenbosch bestaat uit vrijwilligers die hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. Bij iedere reis zijn Nederlandse artsen en verpleegkundigen aanwezig en bijna alle voorkomende zorg kan worden geregeld. De reizen die begeleid worden door de medewerkers van de Lourdes-groep zijn: een 9-daagse busreis van 6 tot en met 14 mei 2022, een 6-daagse vliegreis van 8 tot en met 13 mei 2022 en een 6-daagse vliegreis van 7 tot en met 12 september 2022. Meer info: www.lourdes-groep.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant