Abdel en zijn vader hebben de handen vol aan alle carnavalskostuums die gerepareerd en/of gereinigd moet worden.
Abdel en zijn vader hebben de handen vol aan alle carnavalskostuums die gerepareerd en/of gereinigd moet worden. Foto: Henk van Esch

Ook jouw carnavalskostuum is bij Bahar in goede handen

Zakelijk 368 keer gelezen

DEN BOSCH | Zit jouw favoriete carnavalskostuum een beetje strak dankzij de coronakilo’s, zit er een scheurtje in je pak, of ruikt jouw outfit niet meer zo fris na twee jaar in de kast gehangen te hebben? Dan ben je bij Bahar Kledingreparatie en Stomerij aan de Vughterstraat 175B aan het juiste adres.

Abdel en zijn vader hebben sinds afgelopen week de handen vol aan alle carnavalskostuums die gerepareerd en/of gereinigd moeten worden. Een taak die hen met ruim twintig jaar ervaring op zak wel is toevertrouwd. Op ambachtelijke wijze en met de grootste precisie zorgen zij ervoor dat iedere outfit er weer als nieuw uitziet en perfect past. Desgewenst zelfs inclusief (snel)strijkservice. Want wie in Oeteldonk carnaval gaat vieren, moet er natuurlijk wel tiptop uitzien. En ook voor reparatie en reiniging van alle andere kleding en gordijnen kun je bij Bahar natuurlijk terecht. Loop gewoon eens binnen bij Bahar Kledingreparatie en Stomerij aan de Vughterstraat 175B, of bel met Bahar op telefoonnummer 073-2055021. 

Openingstijden: maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Speciaal voor carnaval is Bahar aanstaande zondag ook geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor de prijslijst en meer informatie op www.baharkledingreparatie.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant