Werken bij beachclub Lseven in Boxtel is meebouwen aan iets nieuws, iets anders. Er zijn diverse functies voor horeca talenten om het team compleet te maken. Van keukenhulp tot bediening.
Werken bij beachclub Lseven in Boxtel is meebouwen aan iets nieuws, iets anders. Er zijn diverse functies voor horeca talenten om het team compleet te maken. Van keukenhulp tot bediening. Foto: Peter Hermeling

Unieke beachclub Lseven: carrière hotspot voor ervaren horecatalenten!

Zakelijk 721 keer gelezen

BOXTEL | Eindelijk zijn de deuren van beachclub Lseven op een bijzondere locatie in Boxtel geopend en zijn onder aanvoering van manager Romeo Hoogdorp, die zijn sporen heeft verdiend bij onder andere The Harbour Club, met het geweldige team al een paar waanzinnige maanden achter de rug. 

De unieke sfeer zit er al vanaf dag één in goed in en inmiddels hebben velen Lseven al weten te vinden. De beachclub is de nieuwe horecahotspot van Boxtel en wijde omtrek. Fine dining, een luxe bistro, recepties en zakelijke bijeenkomsten in onderscheidend en eigenzinnig aangeklede ruimtes en natuurlijk een fantastisch uitzicht op het Leijsenven in park Molenwijk. 

Je waant je in een andere wereld

Lseven is meer dan gaan uit eten of een drankje aan de bar. Optimaal genieten van eerlijke smaken omlijst door een kleurrijk decor van creativiteit en entertainment, het liefst tot in de laatste uurtjes. Je waant je in een andere wereld, een wereld van verbeelding en fantasie. Waar beleving en gastronomie samenkomen en waar bijzondere momenten worden gecreëerd. Het interieur is ontworpen door top-designer Osiris Hertman. Karakteristiek, eigenzinnig met ook hier sfeer, beleving en creëren van die bijzondere ervaring als uitgangspunt. Royale ruimtes met grote gebaren, zonder daarbij in te boeten op intimiteit en gezelligheid.

Life is all about food and drinks

De zwarte brigade staat onder bezielende leiding van Chef-kok Ian van Vessem. Zijn stijl laat zich kenmerken door verrassende gerechten, eerlijk, puur en zeker niet pretentieus. Smaakvol vanuit eenvoud, zoveel mogelijk gebruikmakend van seizoensproducten het liefst uit onze mooie regio. Samen met de wijnleveranciers van Lseven is een mooi assortiment aan wijnen geselecteerd met een breed bereik aan verschillende smaken.

Life is a beach

Met de komst van het voorjaar wordt uitgekeken naar het terrasseizoen. Het terras biedt plek aan zo’n 120 gasten. Bij evenementen, bij het parelwit strandje dat is aangelegd, kunnen er zo’n vijfhonderd gasten op het buitenterrein genieten of uit hun dak gaan. Compleet met een outdoor DJ-Booth, romantische cabanas op het water maakt Lseven tot unieke locatie.

Life is an event

Lseven is volledig ingericht op het verzorgen van het perfecte event. Hiervoor zijn diverse ruimtes beschikbaar, die afzonderlijk maar ook in combinatie zijn te gebruiken. Denk hierbij aan een presentatie of een private dining in de onmiskenbare Green Room. Een A-typische vergaderruimte, die van een zakelijke gelegenheid ook weer die bijzondere ervaring maakt. Warm en sfeervol ingericht, met alle mogelijke Audiovisuele faciliteiten. Uniek aan deze ruimte is een exclusief, prachtig en privé omsloten buitenterras. Voor het echte werk is er The Dome. Een in een piramide achtige vorm ruimte waar ieder event denkbaar is om het leven te vieren. Van exclusieve optredens, tot seminars en van feesten tot een exclusieve lanceringen of een modeshow. Maatwerk in samenwerking met de event managers van Lseven voert ook hier weer de boventoon.

Carrière hotspot

Werken bij Lseven is meebouwen aan iets nieuws, iets anders. Er zijn diverse functies voor horeca talenten om het team compleet te maken. Van keukenhulp tot bediening, full-time, part time of op tijden dat het jou uit komt. Lseven gaat letterlijk met de tijd mee. Kijk voor het volledig overzicht op www.lseven.nl.
Lseven draait er niet om heen, op alle vlakken is flink geïnvesteerd om Boxtel uniek op de kaart te zetten voor heel Nederland. Want Lseven is de reis meer dan waard! Celebrate life!

Reageren

Contact Lseven: Molenwijk 2, 5282 SH Boxtel. Mail naar info@lseven.nl, of bel met 0411-745095.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant