In de showroom van Thuizorgwinkel.nl in het centrum van Rosmalen kunnen klanten producten uitproberen en passen. Op de foto Laura Willems met klanten Berend, Tiny en hondje Snoesie. (Foto: Henk van Esch)
In de showroom van Thuizorgwinkel.nl in het centrum van Rosmalen kunnen klanten producten uitproberen en passen. Op de foto Laura Willems met klanten Berend, Tiny en hondje Snoesie. (Foto: Henk van Esch) Foto: Henk van Esch

Showroom Thuiszorgwinkel.nl in Rosmalen

Zakelijk 2.045 keer gelezen

ROSMALEN | Op 1 januari van dit jaar heeft Thuiszorgwinkel.nl - dé specialist op het gebied van hulpmiddelen voor de thuiszorg - de deuren geopend van de nieuwe showroom aan de Spoorstraat 1 in Rosmalen. Daar kunnen klanten niet alleen terecht voor advies, maar ook voor het passen en uitproberen van producten.

Thuiszorgwinkel.nl is al bijna 25 jaar actief in het thuiszorg segment. Mede dankzij deze ruime ervaring kan Thuizorgwinkel.nl klanten adequaat helpen bij de aanschaf van uiteenlopende hulpmiddelen. Hulpmiddelen om het leven thuis te vereenvoudigen en daardoor hopelijk ook plezieriger te maken. “In 1998 zijn we gestart met onze webwinkel die inmiddels zo’n 1400 producten telt”, vertelt directeur Jolanda Bastiani: “Van rollators en rolstoelen, tot bedden, sleutelkastjes en verbandschoenen aan toe. We hebben echt alles.” “Natuurlijk proberen wij onze klanten altijd zo goed mogelijk te adviseren, maar zelf een rollator of rolstoel uitproberen of een verbandschoen passen, is altijd nog beter”, benadrukt Laura Willems, commercieel manager bij Thuiszorgwinkel.nl: “Vandaar dat wij onlangs deze showroom hebben geopend. Ruim van opzet, rolstoelvriendelijk en bedoeld als extra service”.

De showroom aan de Spoorstraat 1 in Rosmalen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en op afspraak (073-5220518). Meer informatie: https://thuiszorgwinkel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant