Artistieke impressie van Villa den Harten aan het 53RD Welsh Divisionplein. Deze nieuwe zorgvilla opent medio april haar deuren.
Artistieke impressie van Villa den Harten aan het 53RD Welsh Divisionplein. Deze nieuwe zorgvilla opent medio april haar deuren.

Open dag bij nieuwe zorgvilla Villa den Harten in Den Bosch

Zakelijk 326 keer gelezen

DEN BOSCH | In het voormalige klooster ‘De Heilige Harten’ aan het 53RD Welsh Divisionplein in Den Bosch is een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen gerealiseerd voor mensen met dementie. 

Het klooster was tot voor kort nog in gebruik door de paters van de Heilige Harten. De naam van de zorgvilla, Villa den Harten, verwijst naar de vroegere naam van het klooster. Er zijn 26 appartementen gerealiseerd van circa 28 m2 tot 42 m2 groot. Deze zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Enkele appartementen zijn geschikt voor echtparen. Binnen de zorgvilla wordt er persoonsgerichte zorg geboden, waarbij de zorg en het welzijn wordt afgestemd op de bewoner. 

Villa den Harten opent medio april haar deuren, maar het is al eerder mogelijk om sfeer te komen proeven. Op 18 en 19 maart worden er tussen 10.00 en 15.00 uur rondleidingen verzorgd in kleine groepjes. U kunt zich hiervoor vooraf inschrijven via www.steppingstones.nl/villa-den-harten, of telefonisch op 085-8087299. Van 15.00 tot 18.00 is er ook een vrije inloop. U hoeft zich voor deze vrije inloop niet vooraf in te schrijven. Villa den Harten is gevestigd aan het 53RD Welsh Divisionplein 3 in Den Bosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant