Boekel Sport walste na rust over Vitesse'08 heen.
Boekel Sport walste na rust over Vitesse'08 heen. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

Boekel Sport start zoektocht naar opvolger hoofdcoach Marc van de Ven

Voetbal 1.431 keer gelezen

BOEKEL | Hoofdtrainer Marc van de Ven maakte afgelopen zondag bekend na dit seizoen over te stappen van Boekel Sport naar HVCH. Zodoende is Boekel Sport, de huidige koploper in de derde klasse D, op zoek naar een nieuwe hoofdcoach voor het seizoen 2022-2023.

“Wij verwachten een trainer, die gemotiveerd en kundig is, sociaal en communicatief vaardig is en die kan omgaan met tegenslagen. Iemand die de normen en waarden van de club uitdraagt, die in het belang van de club denkt en die in het bezit is van diploma UEFA B (hoger is als vanzelfsprekend een pré)”, laat Joeri de Wit, voorzitter van de technische commissie van Boekel Sport weten. “De trainer moet de ambitie hebben om het eerste elftal naar een hoger niveau te brengen, waarbij verwacht wordt dat deze rekening houdt met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een dorpsclub. Wij bieden een jonge spelersgroep met enkele ervaren krachten, prima werkomstandigheden en een mooie accommodatie.”
Belangstelling in deze vacature? Stuur dan CV en motivatie vóór 1 april naar: voorzittertc@boekelsport.nl (Aanvullende informatie via tel. 06-5232 2731).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant