"We verwachten veel belangstelling”, verklaart commercieel directeur Mark Bastiaansen: "Mijn advies? Wacht niet te lang. Want weg is weg!”.
"We verwachten veel belangstelling”, verklaart commercieel directeur Mark Bastiaansen: "Mijn advies? Wacht niet te lang. Want weg is weg!”.

Grote jubileumshow met heel veel extra voordeel bij Autobedrijf Van den Udenhout

Zakelijk 172 keer gelezen

DEN BOSCH | Autobedrijf Van den Udenhout stunt van 25 tot en met 27 maart met private lease-tarieven, geeft 1.000 euro korting op nieuwe auto’s en (tot) 750 euro op occasions. Wie er een autoverzekering bij afsluit, ontvangt tot 250 euro cashback. Ook staat de ruime voorraad Kalkhoff e-bikes klaar. Dat alles om het 65-jarig jubileum te vieren.

Het was 1957 toen Jan van den Udenhout het dealerschap voor de verkoop van Volkswagen verkreeg. Inmiddels is Van den Udenhout uitgegroeid tot één van de grootste autodealers van Brabant. Om die rijke historie (het hele jaar door) te vieren, trapt het autobedrijf af met een jubileumshow op alle vestigingen! Dat belooft één groot spektakel te worden met kortingen die er niet om liegen! 

Altijd een deal!

Een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen was nog nooit zo voordelig. Of u nu kiest voor een nieuwe of voor gebruikte auto (of bedrijfswagen), voor koop of voor private lease: u heeft altijd een deal. Iedereen ontvangt tijdens de jubileumshow 20 euro éxtra korting op de maandelijkse private lease-tarieven. “Deze korting geldt op alle modellen van onze merken”, vertelt commercieel directeur Mark Bastiaansen: “Bij aankoop profiteert u van 1.000 euro jubileumkorting op nieuwe (bedrijfs)auto’s en 750 euro op occasions.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant