"Wij willen alledaagse producten aanbieden, met als doel een heerlijke maaltijd voor de consument voor een zéér vriendelijke prijs", aldus Charles van den Akker van Deli Food Discount.
"Wij willen alledaagse producten aanbieden, met als doel een heerlijke maaltijd voor de consument voor een zéér vriendelijke prijs", aldus Charles van den Akker van Deli Food Discount. Foto: Henk van Esch

Deli Food Discount op Rivierenplein in Den Bosch: méér boodschappen voor minder geld!

Zakelijk 1.797 keer gelezen

DEN BOSCH | Op het Rivierenplein in Den Bosch opent deze week Deli Food Discount haar deuren! De nieuwe winkel van Charles en Jolande van den Akker waar je net een beetje méér wekelijkse boodschappen voor een beetje minder koopt.

Deli Food Discount in Den Bosch staat voor kwalitatief goede voedingsmiddelen tegen een voordelige en eerlijke prijs voor zowel de leveranciers als de consument. Door alle tussenschakels te minimaliseren, steunt Deli Food Discount niet alleen lokaal ondernemerschap, het is ook nog eens heel goed voor het milieu. Daarmee slaat deze nieuwe winkel twee vliegen in één klap dus! Behalve een bijzonder uitgebreid aanbod verse producten - onder andere vlees, groente, fruit, kaas en noten - biedt Deli Food Discount ook een zéér groot assortiment diepvries producten. Dit assortiment is uitermate divers en bovendien ook nog eens extra ‘koel’ geprijsd!

Vries, vers én voordelig!

Hun hele leven lang zijn Charles van den Akker en zijn echtgenote Jolande al actief in de voedselbranche. Met name in de hoek van de groothandel en de detailhandel. “Met Deli Food Discount zijn wij een nieuw hoofdstuk gestart”, vertelt Charles enthousiast: “Wij willen alledaagse producten aanbieden, met als doel een heerlijke maaltijd voor de consument voor een zéér vriendelijke prijs.”

Veel lokale producten

“Veel van onze producten komen rechtstreeks van lokale producenten”, vult zijn vrouw Jolande aan: “Zo komen onze aardappelen bijvoorbeeld uit Zeeland, onze aardbeien uit de Betuwe, de kaas uit Gouda en onze groenten uit het Westland. Daarnaast hebben wij natuurlijk nog veel meer lekkere lokale producten. Want ook een groot deel van ons vleesassortiment komt uit de regio. Van diepvries varkensvlees uit Brabant, rundvlees uit Lopikerwaard, tot kippenvlees (diepvries én vers) uit Barneveld.

Goed voor het milieu

Naast de vele lokale producten, heeft Deli Food Discount uiteraard ook diverse exotische fruitsoorten in het assortiment, die afkomstig zijn van leveranciers uit verre landen waar Charles en Jolande goede contacten mee onderhouden. “Wij doen ons uiterste best om zowel nationaal als ook internationaal zoveel mogelijk de schakels tussen de producenten/leveranciers en Deli Food Discount kort te houden”, benadrukt Charles: “Dankzij deze korte lijntjes zijn wij in staat een scherpe prijs en een goede kwaliteit te bieden. Een mooi bijkomstig voordeel daarbij is dat het buitenspel zetten van alle onnodige tussenschakels ook nog eens heel goed is voor het milieu. Want een product hoeft veel minder kilometers af te leggen voordat het bij de consument op het bord ligt.”

Officiële opening

Aanstaande zaterdag om 11.00 uur wordt Deli Food Discount officieel geopend met een hapje en drankje. “Maar klanten kunnen al vanaf donderdag bij ons terecht”, vertelt Jolande, die ervan overtuigd is dat de formule van Deli Food Discount aan gaat slaan in Den Bosch: “Als klanten eenmaal kennis hebben gemaakt met ons assortiment en onze prijzen, komen ze gegarandeerd terug. Hopelijk mogen wij ook u snel eens persoonlijk begroeten”.

Openingstijden

Deli Food Discount aan het Riverierenplein 5 in Den Bosch is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Gesloten op zondag en maandag. Kijk voor meer informatie inclusief de aanbiedingen van de week op www.delifooddiscount.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant