Het ds. Pierson College in Den Bosch viert in 2022 het 100-jarig bestaan.
Het ds. Pierson College in Den Bosch viert in 2022 het 100-jarig bestaan.

Openbare lezingen op het ds. Pierson College in Den Bosch

Onderwijs 321 keer gelezen

DEN BOSCH | Het ds. Pierson College bestaat 100 jaar! Om dit speciale jaar te vieren, organiseert de school diverse activiteiten. In april, de maand van Denken en Geloven, zijn er twee lezingen. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Hoe moet ik mijn kinderen opvoeden? Welke weg moet ik kiezen? Wat kan ik het beste doen? In deze lezing op dinsdag 12 april van 19.30 tot 21.00 uur verkent Stine Jensen in de aula van het ds. Pierson College op filosofische en speelse wijze de doelstellingen van een geslaagde opvoeding. Inloop vanaf 19.00 uur.

Duurzame verbinding

Reinier van den Berg verzorgt op woensdag 20 april van 19.30 tot 21.00 uur een lezing over duurzame verbinding. Deze lezing vindt plaats in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 20 in Den Bosch. Inloop vanaf 19.00 uur. Reinier is meteoroloog bij MeteoGroup Nederland en vertelt over welke (soms kleine) stappen we kunnen zetten naar een duurzamere wereld.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in (één van) deze lezingen, dan kunt u zich aanmelden via pierson100@pierson.nl onder vermelding van ‘Lezing’ plus de datum van de lezing. De entree is gratis. Meer informatie vindt u op www.pierson100.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant