Vanwege de opening organiseert Albert Heijn Nuland t/m 3 april ‘Kraak de Kluis’ waarbij je mooie prijzen kunt winnen. (Foto: Ruben Schipper)
Vanwege de opening organiseert Albert Heijn Nuland t/m 3 april ‘Kraak de Kluis’ waarbij je mooie prijzen kunt winnen. (Foto: Ruben Schipper) Foto: Ruben Schipper

Vernieuwde Albert Heijn in Nuland groter en completer

Zakelijk 290 keer gelezen

NULAND | De Albert Heijn van de ondernemersfamilie Zwanenberg in Nuland is na een flinke verbouwing én vergroting weer open. De winkel omvat nu zo’n 1.000 vierkante meter en heeft een gevarieerd versaanbod. Ook zijn er zelfscankassa’s. 

“Alles is nieuw en modern. Klanten reageren enthousiast en zijn blij dat we het assortiment flink hebben uitgebreid. We krijgen veel complimenten”, vertelt Rianne Rovers-Zwanenberg. De extra ruimte zien klanten terug in de brede winkelpaden, de overzichtelijke inrichting en in de uitbreiding van het assortiment. Er zijn bijvoorbeeld veel meer verspakketten en maaltijden. Ook het assortiment vleeswaren, kaas, tapas en brood is groter. In de winkel vind je tevens producten van lokale leveranciers zoals worstenbroodjes en balkenbrij van Lekker Brabant.

Schenking aan goede doelen

Vlak voor de verbouwing heeft Albert Heijn Nuland de overgebleven voorraad ter waarde van zo’n 5.000 euro geschonken aan verschillende organisaties. De winkel koos onder andere voor een Nulander die producten inzamelt voor Oekraïne, de voedselbank en de ziekenactie Nuland. John Zwanenberg: “Wij vinden het heel fijn dat wij deze goede doelen extra hebben kunnen ondersteunen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant