Chiropractors Tom van der Velden (links) en Wim Brussee van Chiropractie Vught aan de Stationsstraat.
Chiropractors Tom van der Velden (links) en Wim Brussee van Chiropractie Vught aan de Stationsstraat.

Flits-spreekuren in april bij Chiropractie Vught

Zakelijk 395 keer gelezen

VUGHT | Een aandoening die echt veel mensen treft is rugpijn: hernia, spit, nekklachten of gewoon lage rugklachten. Het beperkt u in uw werk, sport en dagelijks functioneren. Chiropractie Vught kan daar wat aan doen!

Van 4 tot en met 8 april biedt de praktijk speciaal voor alle lezers van deze krant een flits-spreekuur, waarin u vrijblijvend de chiropractor om advies kan vragen. Een chiropractor behandelt onder andere rug- en nekklachten, heup-, knie-, enkelklachten, hernia in lage rug of nek, hoofdpijn/migraine, tintelingen in arm of been, sportblessures en ook schouder-, elleboog- en pols-klachten. 

Chiropractie Vught aan de Stationsstraat 20 in Vught heeft met chiropractor Wim Brussee jarenlange ervaring, brede kennis en veel technieken in huis. Inmiddels is de praktijk uitgebreid met collega Tom van der Velden. Chiropractie is nog redelijk onbekend en soms ook miskend. Daarom heeft Chiropractie Vught een spreekuur op proef: het flits-spreekuur. Daarin voeren Wim en Tom op afspraak vrijblijvend en kosteloos analyses uit voor nek en lage rugklachten, maar ook andere klachten. Kijk op de website voor gedetailleerde informatie en voor welke pijnklachten u bij Chiropractie Vught terecht kunt: www.chiropractievught.nl. Zo kunt u met iets meer informatie op zak zelf beslissen of chiropractie iets voor u is. Bel voor de eerstvolgende mogelijkheid van een flits-afspraak met 073-6840194.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant