Van links naar rechts voorzitter v.v. OJC Rosmalen Piet van der Plas, Directeur FIER Bemiddeling Dave Smits en Voorzitter OJC Businessvrienden Govert van der Miessen bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.
Van links naar rechts voorzitter v.v. OJC Rosmalen Piet van der Plas, Directeur FIER Bemiddeling Dave Smits en Voorzitter OJC Businessvrienden Govert van der Miessen bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Foto: OJC Rosmalen

OJC Businessvrienden en FIER Bemiddeling kondigen samenwerking aan

Voetbal 574 keer gelezen

ROSMALEN | OJC Businessvrienden - de businessclub van voetbalvereniging OJC Rosmalen - bestaat komend seizoen 10 jaar. In het kader van dit jubileum zet Govert van der Miessen, zelf dit jaar ook 10 jaar voorzitter van OJC Businessvrienden, een mooie groeiambitie neer voor deze businessclub.

OJC Rosmalen is met haar 2.300 leden en 400 vrijwilligers een van de grootste voetbalamateurverenigingen in Nederland. Bij zo’n grote en kwalitatieve vereniging hoort een actieve en professionele businessclub met een groot en actief ledenbestand. Aan het bestuur van OJC Businessvrienden, in samenwerking met FIER Bemiddeling uit Rosmalen, om deze belangrijke taak te volbrengen.

Doelstelling

Voor FIER Bemiddeling ligt er een belangrijke doelstelling om OJC Businessvrienden te laten groeien naar 120 leden binnen nu en 3 jaar. Vincent Hovestad, manager Fier Bemiddeling, voegt toe: “Een mooie club van ondernemers, waar kennis delen, netwerken en Brabantse gezelligheid centraal staan, dat is wat wij willen bereiken vanuit FIER. Een actieve activiteitencommissie is hier uiteraard ook onderdeel van. Jaarlijks organiseren wij 10 activiteiten waar binden en boeien als een rode draad doorheen lopen.”

Nieuwe impuls geven

“Vanuit het bestuur van OJC Businessvrienden zijn we vol vertrouwen en verheugd om de samenwerking met FIER aan te gaan. Met behoud van de identiteit van OJC willen we de Businessvrienden een nieuwe impuls geven en de uitvoering professionaliseren”, aldus voorzitter Govert van der Miessen.

Kick-off meeting

FIER Bemiddeling is inmiddels gestart met een kick-off meeting om samen met het bestuur van OJC Businessvrienden de behoefte te inventariseren, met de focus op aankomend seizoen 2022-2023. Maar as we speak is er inmiddels ook al gestart met het organiseren en uitvoeren van een aantal belangrijke evenementen voor de aankomende maanden: de veilingavond op 13 mei, de stedentrip naar Valencia 21-22-23 mei, de jaarlijkse businessleague in juni/juli en een feestelijke afsluiting van het seizoen 2021-2022.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant