Jeugdvoetbaldagen voor 5 tot en met 15 jaren van 2 tot en met 4 mei op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen. (Foto: Fred Homan)
Jeugdvoetbaldagen voor 5 tot en met 15 jaren van 2 tot en met 4 mei op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen. (Foto: Fred Homan) Foto: Fred Homan

Trainen als een profvoetballer tijdens Jeugdvoetbaldagen in Rosmalen

Voetbal 182 keer gelezen

ROSMALEN | Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 mei - tijdens de meivakantie - vinden op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen de Jeugdvoetbaldagen plaats.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen aan de Jeugdvoetbaldagen in Rosmalen deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is van harte welkom! Je hoeft ook geen lid te zijn van een bepaalde voetbalvereniging, iedereen kan zich gewoon aanmelden. De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers.
Deelnemers krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Het moderne voetbal vereist namelijk een dynamische balvaardigheid. Dankzij gevarieerde oefenvormen gaat bijvoorbeeld het aan- en meenemen van de bal veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt met behulp van veelzijdige techniektrainingen.

Schrijf je in

Inschrijven voor de jeugdvoetbaldagen kan online op www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan. Iedereen mag meedoen. Je hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Het is mogelijk om samen met vrienden of vriendinnen deel te nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant