Voor de ongeveer twee jaar oude Rusty wordt een boerderij of bedrijf gezocht waar hij achter de muizen aan kan.
Voor de ongeveer twee jaar oude Rusty wordt een boerderij of bedrijf gezocht waar hij achter de muizen aan kan. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: eigenwijze kater Rusty

Ingezonden 284 keer gelezen

DEN BOSCH | Rusty is een heel leuke kater van ruim 2 jaar oud. Hij komt gelijk naar je toe om kennis te maken en aangehaald te worden. 

Rusty is niet de makkelijkste kat. Als hij iets niet wil, dan moet je echt niet proberen hem over te halen. Het lukt ook niet hem op een normale manier in een reismandje te krijgen om naar de dierenarts te gaan. Omdat Rusty een kat is met een gebruiksaanwijzing, is hij niet geschikt voor een normale woonsituatie. Voor hem wordt een boerderij of bedrijf gezocht waar hij achter de muizen aan kan. Hij moet daar wel aandacht krijgen en naar binnen kunnen, want hij is heel graag onder de mensen.

Update geplaatste dieren

De afgelopen maanden hebben katten Jet, Buddy & Pooky, Mystery, Moortje en Dribbel een nieuw baasje gevonden. Dat geldt ook voor de honden Appie, Lola, Chanel en Maggie. Katten Lucy, Noedels en Ziggy en honden Spike en Brutus hadden minder geluk. Belangstelling? Neem dan contact op met Dierentehuis Den Bosch: info@dierentehuisdenbosch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant