Harmonie Cathrieux uit Den Bosch heeft op zondagmiddag 3 april met een warm afscheidsconcert erelid Paul Pardoel uitgezwaaid.
Harmonie Cathrieux uit Den Bosch heeft op zondagmiddag 3 april met een warm afscheidsconcert erelid Paul Pardoel uitgezwaaid.

Afscheid Paul Pardoel bij Harmonie Cathrieux in Den Bosch

Verenigingen 655 keer gelezen

DEN BOSCH | Op zondagmiddag 3 april heeft harmonie Cathrieux uit Den Bosch afscheid genomen van Paul Pardoel als actief musicerend lid. Paul is in 1952 lid geworden van de harmonie en is daarmee liefst 70 jaar muzikant geweest van Cathrieux en diens voorganger harmonie Glorieux.

Het afscheid van Paul kon dan ook alleen maar door middel van een concert worden bekrachtigd. Vele familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden waren aanwezig bij een warm afscheidsconcert op zondagmiddag 3 april. 

Fanatiek trompettist

Paul was bestuurslid gedurende 35 jaar en voorzitter gedurende 7 jaar. Hij is erelid en is in 2002 koninklijk onderscheiden voor zijn vele verdiensten voor de harmonie. Paul was al die tijd ook een fanatiek trompettist van de harmonie, maar is en blijft dit nog bij orkest de Laatbloeiers. In Paul verliest harmonie Cathrieux een zeer gewaardeerd lid, en een muzikant in hart en nieren.

Over harmonie Cathrieux

Harmonie Cathrieux is op papier nog een jonge muziekvereniging in Den Bosch, maar eigenlijk bestaat deze al veel langer. De vereniging is ontstaan uit voormalig harmonie Glorieux en harmonie Sint Cathrien. Kijk voor meer informatie op de website: www.cathrieux.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant