De spelers van toneelgroep Tieners van Toen uit Nuland staan te popelen om weer op te mogen treden.
De spelers van toneelgroep Tieners van Toen uit Nuland staan te popelen om weer op te mogen treden. Foto: Tieners van Toen

Nieuw blijspel toneelgroep Tieners van Toen uit Nuland

Verenigingen 349 keer gelezen

NULAND | Na twee jaar coronaperikelen heeft toneelgroep Tieners van Toen de repetities hervat. Met een nieuwe regisseuse zijn de spelers volop bezig om een nieuw blijspel in te studeren.

Onder regie van Eveline Bloks denken de Tieners van Toen met het nieuwe blijspel ‘Hotel de Meerpaal’ de bezoekers weer een vermakelijke middag- of avondvoorstelling te kunnen bieden. Het verhaal gaat over het familiehotel van Gerda en Pieter wat normaal in de winter is gesloten. De zaken lopen niet al te best en nu willen de eigenaren dat oplossen door deze winter wel open te blijven voor overwinteraars die normaal naar Spanje gaan. Op een advertentie melden zich vijf gasten, tweelingzussen Clara en Dora en een baron en barones compleet met huisdame. Voor het reeds ontslagen personeel wordt nu de werkster Sientje en buurman Teun aangenomen. Brigadier Hoeksma en agent in opleiding Adje, doen onderzoek in een bankoverval. Het begin van een vermakelijke klucht, volop actie en verwarringen natuurlijk. 

Praktische informatie

De uitvoeringen zijn in Gemeenschapshuis de Meent aan het Prins Bernhardplein 10 in Nuland en wel op woensdag 20 april om 14.00 uur en op vrijdag 22 en zaterdag 23 april om 19.30 uur. Kaartjes kosten 8 euro inclusief een gratis kop koffie/thee en zijn te koop bij Albert Heijn Nuland, COOP Vinkel en Wilma’s kadoshop in Geffen. Telefonisch kaarten reserveren kan ook: 06-53777566.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant