Deze week gaat de Bossche Bol XL - mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch - naar Danny Visser.
Deze week gaat de Bossche Bol XL - mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch - naar Danny Visser.

Bossche Bol XL voor enorme doorzetter Danny Visser

Ingezonden 351 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Danny Visser uit Rosmalen. Hij werd voorgedragen door zijn vriendin Rosa.

‘Ik zou graag mijn vriend Danny Visser willen verassen met een Bossche Bol XL. Danny heeft onlangs zijn eerste Viking Run voltooid. Hij heeft maar liefst 42 kilometer gerend met meer dan 100 obstakels en dit zonder enige ervaring. Hij heeft door de verbouwing van ons nieuwe huis te weinig kunnen trainen, waardoor hij het puur op karakter heeft gedaan. Ik ben ontzettend trots op hem, niet alleen om zijn prestatie, maar ook vanwege zijn doorzettingsvermogen, kracht en ijzersterke mentaliteit. Danny staat altijd klaar voor iedereen zonder daar iets voor terug te verwachten. Ik geloof dat hij met deze mentaliteit ontzettend ver kan komen en alles kan bereiken wat hij wil. Ik ben dan ook mega trots op hem!’, aldus Rosa Willems.

Aanmelden Bossche Bol XL

Heb jij ook een vriend(in), familielid, collega of buurman/vrouw die je in het zonnetje wil zetten? Aanmelden: bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant