Tot en met 24 april is het boek met korting te bestellen op www.1ftm.nl (inclusief coupon voor een gratis biertje tijdens de boekpresentatie).
Tot en met 24 april is het boek met korting te bestellen op www.1ftm.nl (inclusief coupon voor een gratis biertje tijdens de boekpresentatie).

Rock-’n-roll gitarist uit Rosmalen debuteert met een boek over beleggen

Zakelijk 577 keer gelezen

DEN BOSCH | Zondag 24 april vindt in Café P79 de boekrelease plaats van ‘One for the money’. Debuterend auteur Johan Mulders (foto) uit Rosmalen - gitarist van onder andere Deadbeats, Smelly Cats en Scavenger - wil met dit boek grenzen doorbreken en laten zien dat beleggen voor iedereen kan werken.

Tijdens de presentatie is er live muziek en een special guest neemt het eerste exemplaar in ontvangst. De presentatie is in handen van Maarten van Hooft. “De meeste mensen in mijn omgeving zijn levensgenieters, muzikanten, zzp’ers, directors, ingenieurs, politici, artistiekelingen, festivalgangers en kroegtijgers”, vertelt Johan Mulders: “Ze doen van alles, maar zijn niet met beleggen bezig en dat is eigenlijk best jammer. Ze denken misschien dat beleggen saai is, ondoorzichtig, dat het niet nodig is, of voor hen niet is weggelegd. Als ze al met hun financiële toekomst bezig zijn, dan is het via een financiële instantie. In dit boek leg ik uit waarom ik daar zoveel mogelijk vanaf ben gestapt en hoe ik het heft in eigen hand heb genomen door middel van dividendbeleggen. Omdat ‘do it yourself’ mijn levensmotto is, wil ik laten zien dat de DIY attitude ook werkt voor beleggen. En zeg nu zelf, hoe vet is het om je eigen vrijheid te creëren!”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant