Zaterdag 23 april kun je onder leiding van broeder Fer van der Reijken liederen zingen in Stadsklooster San Damiano.
Zaterdag 23 april kun je onder leiding van broeder Fer van der Reijken liederen zingen in Stadsklooster San Damiano. Foto: Gerard Oonk

Franciscaanse liederen in Stadsklooster San Damiano

Religie 191 keer gelezen

DEN BOSCH | Franciscus van Assisi is heel bekend geworden vanwege zijn Zonnelied (de Lofzang van de schepselen). Daar zijn vele versies van gecomponeerd en in meerdere talen. Ook het aan hem toegeschreven ‘Gebed om vrede’ (Make me a channel of your peace) gaat de hele wereld over.

Onder begeleiding van broeder Fer van der Reijken (foto) kunnen belangstellenden deze liederen - en ook nog een aantal andere inspirerende liederen - op zaterdag 23 april samen gaan zingen. Omdat zingen tweemaal bidden is; vrolijke én inspirerende voeding voor je ziel! 

Iedereen is op zaterdag 23 april van harte welkom van 10.30 tot 12.30 uur in het Franciscushuis aan de Van der Does de Willeboissingel 11 in Den Bosch. Na afloop krijgen alle aanwezigen het liedbundeltje mee naar huis. Entree is voor iedereen gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk bijzonder op prijs gesteld. Aanmelden is verplicht en kan via s-hertogenbosch@minderbroedersfranciscanen.net, of bel tijdens kantooruren met telefoonnummer 073-6130155. 

Kijk voor praktische informatie over Stadsklooster San Damiano gewoon eens op de website:
www.stadskloostersandamiano.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant