Tijdens de reünie op zaterdag 14 mei presenteert atletiekvereniging O.S.S.-VOLOI ook een 3000-meterwedstrijd voor senioren en masters.
Tijdens de reünie op zaterdag 14 mei presenteert atletiekvereniging O.S.S.-VOLOI ook een 3000-meterwedstrijd voor senioren en masters.

Oproep atletiekvereniging O.S.S.-VOLO voor reünie

Verenigingen 380 keer gelezen

DEN BOSCH | Op zaterdag 14 mei is het precies 100 jaar geleden dat de Bossche atletiekvereniging O.S.S.-VOLO is opgericht. De club is nog altijd op zoek naar oud-leden die het feest willen meevieren.

Het eeuwfeest is al een tijdje bezig, maar de grande finale is op 14 mei in het clubhuis aan De Eendenkooi 13 waar dan een kleine expositie te zien is met onder meer oude foto’s. Vanwege het 100-jarig bestaan heeft de atletiekvereniging al clinics - met onder anderen de olympische zilverenmedaillewinnaar Liemarvin Bonevacia - en onderlinge wedstrijden gehouden. Maar O.S.S.-VOLO denkt natuurlijk ook aan de oud-leden. Daarom is er op zaterdag 14 mei van 15.00 tot 18.00 uur een reünie voor leden en oud-leden. Mensen die in de jaren tachtig zijn gestopt - toen O.S.S.-VOLO nog haar thuishaven had in stadion De Vliert - kunnen dan het mooie sportpark bewonderen. Ook is er een 3000-meterwedstrijd voor senioren en masters. De club is nog op zoek naar oud-leden.

Oproep voor reünie

Was u lid van de Rooms Katholieke Atletiekvereniging Oefening Staalt Spieren of van de Rooms Katholieke Dames-gymnastiekvereniging VOLO - de twee clubs die in 1947 tot O.S.S.-VOLO fuseerden - dan bent ook u van harte welkom op het feest. Aanmelden kan via koos.fennis@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant