Het orkest aan het repeteren, met z'n allen in de grote - nu nog lege – concertzaal.
Het orkest aan het repeteren, met z'n allen in de grote - nu nog lege – concertzaal.

Spetterend jubileumconcert in Rosmalen: ‘Let St. Cecilia entertain you!’

Verenigingen 244 keer gelezen

ROSMALEN | Op zondag 15 mei om 14.00 uur trapt Muziekvereniging Sint Cecilia haar 100-jarig bestaan af met een speciaal jubileumconcert in PERRON-3 aan de Hoff van Hollantlaan 1in Rosmalen. 

Het programma start met een enerverende wereldreis. Reisleiders van de Rosmalense komedie brengen het aanwezige publiek van het ene naar het andere continent. Zo kom je met het Harmonieorkest in Australië en Azië terecht. Het orkest Next Generation speelt muziek uit Europa en Afrika en de jeugd - samen met de slagwerkgroep - laat het publiek de Noord- en Zuid-Amerikaanse sound beleven.

Meezing-hits

Na de pauze wordt de grote theaterzaal van PERRON-3 gevuld voor een heus eindspektakel. Alle muzikanten betreden dan samen met zanger Louis Zwanenberg het podium en laten geweldige meezing-hits horen. Wat dacht je van ‘Malle Babbe’ of ‘Brand New Day’? Het publiek mag natuurlijk meedoen!

Kaartverkoop en meer info

Kaarten voor dit jubileumconcert zijn voor 7,50 euro te koop via de website www.stcecilia.nl, bij de Primera aan de Harry Coopensstraat 34 in Rosmalen, of stuur een mail naar info@stcecilia.nl. Kijk voor meer infomatie over de jubilerende muziekvereniging op de website: www.stcecilia.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant