Voor Boris wordt een baasje met ervaring gezocht, eentje die weet om te gaan met 'heftige' honden.
Voor Boris wordt een baasje met ervaring gezocht, eentje die weet om te gaan met 'heftige' honden. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: Bange Boris zoekt baasje

Ingezonden 168 keer gelezen

DEN BOSCH | Boris (kruising Border Collie) is een wat oudere heer van 10 jaar. Hij heeft moeite met het vertrouwen van mensen. Het is onbekend wat hij heeft meegemaakt, maar het kan goed zijn dat hier een geschiedenis aan vastzit. 

In het begin is Boris dus echt geen leuke hond, maar eentje die lang bang en onzeker is. Door te blaffen en grommen probeert hij je weg te jagen. Je kunt hem omkopen door het geven van snoepjes en respect te hebben voor zijn ruimte. Dag na dag krijgt hij zo meer vertrouwen in je en uiteindelijk zul je zijn beste vriend zijn. Dit kost dus wel veel tijd en geduld. Boris heeft niets met andere honden. Voor Boris wordt een baasje met ervaring gezocht, eentje die weet om te gaan met ‘heftige’ honden. Iemand die veel tijd en geduld heeft om hem te begeleiden. Het beste is een rustig huishouden zonder kinderen en andere dieren. Denk jij de perfecte baas te zijn voor Boris? Stuur dan een uitgebreide mail met daarin informatie over je ervaring, huishouden en woonsituatie naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant