In het prachtige decor van de binnenstad komen de helden én schurken uit de stadsgeschiedenis weer tot leven. (Foto: Rachel de Liefde)
In het prachtige decor van de binnenstad komen de helden én schurken uit de stadsgeschiedenis weer tot leven. (Foto: Rachel de Liefde) Foto: Rachel de Liefde

Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Den Bosch

Historie 143 keer gelezen

DEN BOSCH | Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Den Bosch. Op zondagen 29 mei, 5 juni en 12 juni kun je een heerlijke duik nemen in de bewogen stadsgeschiedenis. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen fungeert deze middag als je gids

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad van Den Bosch brengt de verhalenverteller de helden én de schurken uit de Bossche stadsgeschiedenis tot leven. 

Je komt onder andere oog in oog te staan met woeste soldaten, vrome kloosterzusters, hartstochtelijk verliefde ridders én niet te vergeten een prachtige witte zwaan. Zo leer je de geschiedenis van Den Bosch beter kennen tijdens een wandelende vertelvoorstelling boordevol spanning, vaart en een flinke dosis humor.

Reserveer nu met korting

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 29 mei, zondag 5 juni en zondag 12 juni 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met behulp van de kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts 15,50 euro per persoon (kinderen 9,79 euro). Op de website van StoryTrail kun je natuurlijk ook terecht voor aanvullende informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant