No'Torious in actie tijdens het EK Hiphop dat afgelopen weekeinde werd gehouden in het Belgische Gent.
No'Torious in actie tijdens het EK Hiphop dat afgelopen weekeinde werd gehouden in het Belgische Gent.

Finaleplaats voor No’Torious op EK Hiphop

Sport 334 keer gelezen

DEN BOSCH | Zondagavond eens geen training voor de Bossche hiphoppers van Van Gent, maar een welverdiende rust vanwege de finaleplaats die tijdens het EK Hiphop in Gent (België) werd behaald. 

Voor de Bossche afvaardiging was het optreden van No’Torious op deze internationale titelstrijd, gezien de korte tijd dat ze met een nieuwe routine bezig waren, dan ook een geweldig succes. Fantastisch dat zo’n jonge hiphop ploeg uit Den Bosch zo’n prestatie heeft neer kunnen zetten op Europees niveau. Als je tot zo iets groots in staat bent, zegt dat natuurlijk wel iets over de professionele aanpak, de mentaliteit en het doorzettingsvermogen van het hele team in kwestie! Dit succes in de klasse ‘Professionals - Small Crews’ kan voor No’Torious nog lang een stimulans zijn om door te gaan en te blijven presteren.

De dans die op het EK werd uitgevoerd kenmerkt zich door strakke bewegingen en veel power. Al sinds jaren zijn deze dames van Van Gent dan ook met hiphop bezig. Wekelijks trainen ze zo’n vier tot zes uur. Tijdens de lessen oefenen ze de pasjes en de verplaatsingen. Tijdens de groepstrainingen moeten ze de hele tijd echt voluit gaan. En dat steeds weer opnieuw! Het groepsdansen vinden ze allemaal het leukst. Dat komt door de energie die je krijgt van het samen dansen. Het is dan ook super gezellig om samen te dansen en je grenzen te verleggen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant