Wethouder Ufuk Kâhya en voorzitter van de leerlingenraad Olivier Bonte onthullen samen de nieuwe naam.
Wethouder Ufuk Kâhya en voorzitter van de leerlingenraad Olivier Bonte onthullen samen de nieuwe naam.

Groot feest op Kindcentrum De Ontluiking in Rosmalen

Onderwijs 644 keer gelezen

ROSMALEN | Woensdag 25 mei was het al vroeg feest op kindcentrum Den Krommenhoek in Rosmalen. Alle kinderen werden door het team onthaald op de rode loper. 

De kinderen konden daarna sporten met The Dukes, vader en zoon Akerboom gaven een inspirerende basketbalclinic op het nieuwe sportveld, een goochelaar zorgde voor magie in de nieuwe speelzaal, er werden heerlijke hapjes gemaakt in de mooie keuken door chef kok Lisette Bossert en de band Say Keys zette de boel op z’n kop met fantastische muziek. Ook was er een springkussen, een snoepkraam, kinderen konden goud zoeken en alle gasten mochten naar hartenlust knuffelen met de schoolkonijnen in de natuurtuin. Al met al een prachtige dag vol zon en lachende gezichten!

Nieuwe naam

Aan het einde van de ochtend onthulde wethouder Ufuk Kâhya met voorzitter van de leerlingenraad Olivier Bonte de nieuwe naam van het kindcentrum. Dat was nog een hele klus waarbij een ladder, bezemsteel en uiteindelijk ook gymleraar Tycho Demmink aan te pas moesten komen. Vanaf nu wappert in het hart van het Luyckershofke in Rosmalen de vlag van UNESCO Kindcentrum De Ontluiking. Een plek waar grote dromen ontstaan...

Kijk voor aanvullende informatie over het kindcentrum op de website: www.kcdeontluiking.nl.

Aan het einde van de ochtend werd de nieuwe naam onthuld.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant