Voor Esther de Jong haar huis in Driebergen staat een enorme beuk met aan de voet van de stam dikke uitlopers als olifantspoten.
Voor Esther de Jong haar huis in Driebergen staat een enorme beuk met aan de voet van de stam dikke uitlopers als olifantspoten.

Extra vertelavond in Den Bosch met verhalen van Esther de Jong

Human Interest 538 keer gelezen

DEN BOSCH | Het Lopende Vuur presenteert op vrijdag 10 juni een extra vertelavond in Den Bosch. Omdat er zoveel niet kon doorgaan het afgelopen seizoen en omdat de publieke belangstelling toch weer hartverwarmend groot was.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar verhalen van Esther de Jong. Ze verhuisde vorig jaar van Rotterdam naar een flat in Driebergen met uitzicht op bomen en met het bos voor de deur. Voor Esthers huis staat een enorme beuk met aan de voet van de stam dikke uitlopers als olifantspoten. Daar kan ze zitten als in een stoel en spreekt ze met de beuk in een woordeloze, ongeschreven taal. De verhalen van de beuk komen van overal, uit alle windstreken, Esther wordt muzikaal ondersteund en aangevuld met harp en zang van Anita van Leemput en Elske de Ruiter. Samen zetten ze een ontroerende voorstelling neer waarin humor niet ontbreekt. In het voorprogramma verwelkomt Het Lopende Vuur Iris de Ruiter en Nanny de Bakker van Vertelkring Delft.

Praktische informatie

De extra vertelavond wordt gehouden in de huiskamer van Peter van Doremalen en Angela van den Tillaart aan het Redemptoristenpad 44 in Den Bosch. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 10 euro (contant betalen). Reservering en meer info: info@hetlopendevuur.nl, of kijk op www.hetlopendevuur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant