Er komt ook een groots opgezette Play along/Sing along net als tijdens de laatste editie van Jazz in Duketown.
Er komt ook een groots opgezette Play along/Sing along net als tijdens de laatste editie van Jazz in Duketown.

Amateurpodium tijdens Jazz in Duketown

Human Interest 240 keer gelezen

DEN BOSCH | De amateurbands in de regio Den Bosch hebben ook de afgelopen jaren niet stil gezeten. De aanmeldingen voor het Amateurpodium zijn dan ook vlot binnengekomen! Bekende en nieuwe jazzbands en bigbands spelen op 4, 5 en 6 juni op het Museumplein tijdens Jazz in Duketown 2022.

De Jazzwerkplaats, die dit jaar 30 jaar bestaat, is er met een presentatie van hun kids- en jongerenbands Playground, JazzAcademy en ZNWO. Er komt een groots opgezette Play along/Sing along die je misschien nog kent van de laatste editie van Jazz in Duketown twee jaar geleden. De workshopleiders zijn ook dit jaar trompettist Jeroen Doomernik en jazzzangeres Vera Westera en natuurlijk is er een supertoffe band die het begeleidt! Iedereen kan op zondag 5 juni vanaf 14.00 uur meedoen. En wil je alvast even wat oefenen? De bladmuziek is per instrument te downloaden op www.jazzwerkplaats.nl. Breng gerust vrienden, familie en buren mee. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als het net zo’n mega-act wordt als de vorige keer! Het Amateurpodium op Jazz in Duketown staat als vanouds voor het Brabants Museum aan de Verwerstraat 41 in Den Bosch.

Tijdens de Bossche Zomer laat de Jazzwerkplaats ook van zich horen met de Bossche Jazzzomer concerten op de Tramkade van 27 augustus tot en met 3 september. Twaalf mini-jazzconcerten als afsluiter van de zomervakantie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant