Wil jij het geluid van Gospelpopkoor Spirit mee aanvullen? Kom dan op vrijdagavond 3 juni vrijblijvend luisteren en meezingen!
Wil jij het geluid van Gospelpopkoor Spirit mee aanvullen? Kom dan op vrijdagavond 3 juni vrijblijvend luisteren en meezingen!

Gospelpopkoor Spirit houdt open repetitie in De Biechten

Verenigingen 470 keer gelezen

ROSMALEN | Voor wie wil ervaren hoe het is om mee te zingen in een groot, meerstemmig, enthousiast en swingend koor, presenteert Gospelpopkoor Spirit een open repetitie op vrijdagavond 3 juni in Sociaal Cultureel Centrum De Biechten aan de Vincent van Goghlaan 1 in Rosmalen (Hintham). 

Van 19.30 tot 21.30 uur ben je van harte welkom om te komen luisteren en meezingen met Gospelpopkoor Spirit, dat momenteel bestaat uit zo’n zestig vrouwen en mannen uit de regio ‘s-Hertogenbosch. Het koor zingt Engelstalige pop- en gospelsongs. Het repertoire is heel divers. Nummers van Adèle, Aretha Franklin, Coldplay en Queen, maar ook ‘Oh happy day’, ‘He’s got the whole world’ en ‘Do you know Him’ zoals uitgevoerd door grote blackgospelkoren. Op de website www.spiritgospelpop.nl vind je het gehele repertoire dat jaarlijks aangevuld wordt.

Meld je aan

Gospelpopkoor Spirit staat onder leiding van dirigent Wilma van der Schoot en beschikt over een eigen live-band die ook op vrijdag 3 juni de begeleiding verzorgt. Voel je de ‘spirit’ al? Wil jij het geluid van Spirit mee aanvullen? Kom vrijblijvend luisteren en meezingen! Aanmelden kan via een mailtje naar info@spiritgospelpop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant