Leerlingen van het Rodenborch College repeteren voor de musical 'Urine Town' die van 9 tot en met 12 juni te zien is in PERRON-3.
Leerlingen van het Rodenborch College repeteren voor de musical 'Urine Town' die van 9 tot en met 12 juni te zien is in PERRON-3.

Schoolmusical ‘Urine Town’ op het Rodenborch College

Onderwijs 147 keer gelezen

ROSMALEN | Het Rodenborch presenteert van donderdag 9 tot en met 12 juni de musical ‘Urine Town’. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De musical is geschikt voor alle leeftijden.

De musical ‘Urine Town’ vertelt het verhaal van een somber stadje waar een groot watertekort heel wat problemen veroorzaakt. In deze stad is het daardoor verboden om zomaar ergens te plassen. Plassen is alleen toegestaan bij een boosaardig bedrijf waar je hoge toegangsprijzen moet betalen om naar de wc te mogen. Als je niet bij het bedrijf plast, maar ergens anders, zijn daar nare consequenties aan verbonden. Een jongen genaamd Bobby Goud is helemaal klaar met hoe het er aan toe gaat in de stad. Hij komt samen met het volk in opstand tegen de harde regels. Maar de situatie wordt een stuk lastiger wanneer hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder. Een grappig, meeslepend verhaald met veel avontuur.

Kaartverkoop

De musical vindt plaats van 9 tot en met 12 juni in PERRON-3 aan de Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op de speciale website: https://musical.rodenborch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant