Stef Tijssen is de nieuwe voorzitter van Jazz in Duketown. Hij volgt Gaby Westelaken op.
Stef Tijssen is de nieuwe voorzitter van Jazz in Duketown. Hij volgt Gaby Westelaken op. Foto: Wim Roelsma

Stef Thijssen nieuwe voorzitter Jazz in Duketown

Kunst en cultuur 2.436 keer gelezen

DEN BOSCH | Eind vorig jaar kondigde Jazz in Duketown voorzitter Gaby Westelaken aan te stoppen als voorzitter van het festival. In Stef Thijssen is nu een waardig opvolger gevonden. 

Stef Thijssen is sinds 2019 secretaris van het festival. De afgelopen maanden bereidde hij zich al voor op zijn nieuwe rol als voorzitter. Ook tijdens de afgelopen editie die maandag is geëindigd, was hij al actief betrokken om vanaf volgende maand meteen goed van start te kunnen gaan. Thijssen kijkt er naar uit om samen met de vrijwilligers verder te bouwen aan het festival: “Al vele jaren ben ik bezoeker geweest van het fantastische festival. Nu ik sinds een paar jaar in het centrum van Den Bosch woon, is het een bijzonder gevoel om met deze groep vrijwilligers dit jaarlijkse festival te kunnen organiseren. Ik ben blij dat de kennis en ervaring en vooral ook het enthousiasme van Gaby voor dit festival niet verloren zal gaan. Gaby zal later dit jaar toetreden tot de raad van toezicht van de stichting Jazz in Duketown en daarmee betrokken blijven bij het festival.”

Gaby Westelaken: “Jazz in Duketown (JiD) is een vrijwilligersorganisatie die zich, door de inzet en betrokkenheid van de vrijwilligers, gedraagt als professionele organisatie. De komende jaren zal Stef verder bouwen aan de meerjarenambitie om JiD een nationaal onderscheidend karakter en nationale bekendheid te geven. Ook zal hij toewerken naar 50 jaar JiD in 2024.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant