De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch gaat deze week naar Anja Janssen van de Verbeelderij in Rosmalen.
De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch gaat deze week naar Anja Janssen van de Verbeelderij in Rosmalen.

Bossche Bol XL voor moedige doorzetter Anja Jansen

Ingezonden 454 keer gelezen

ROSMALEN | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Anja Jansen, oprichtster en kartrekker van de Verbeelderij in Rosmalen. Zij werd voorgedragen door dorpsgenoot Gerard Kivits.

‘Anja Jansen, zelf gepokt en gemazeld in de zorg, heeft vijf jaar geleden de stoute schoenen aan getrokken om onze medemens die dat zeer nodig heeft te begeleiden en te leiden naar een zinvolle dagbesteding. Moedig, uitdagend, doorzettend en boven alles enthousiast, trotseert zij alle obstakels op de weg daar naar toe en gaat vol toewijding op in haar werk; het iedereen mee laten doen in deze maatschappij! En als je de resultaten bekijkt, dan kom je tot de conclusie dat we de Verbeelderij op handen zouden moeten dragen en het vooral moeten dupliceren teneinde een steeds groter wordend probleem te beheersen’, aldus Gerard Kivits.

Aanmelden voor Bossche Bol XL

Heb jij ook een vriend(in), familielid, collega of buurman/vrouw die je in het zonnetje wil zetten? Aanmelden: bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant