Over het algemeen is de 14 maanden oude Snowy een vriendelijke en rustige kater, tenzij er voer aanwezig is!
Over het algemeen is de 14 maanden oude Snowy een vriendelijke en rustige kater, tenzij er voer aanwezig is! Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: vriendelijke kater Snowy

Ingezonden 227 keer gelezen

DEN BOSCH | De 14 maanden oude wit-zwarte kater Snowy is afgestaan. De reden hiervoor is dat hij zo gefocust is op voer dat hij de kamer uit moest als de familie ging eten. 

Snowy is een leuke, vriendelijke kat die gewend is aan kinderen. De kinderen konden hem gewoon oppakken en hij liet alles van hen toe. Het is geen schootkat, maar hij komt wel bij je zitten. Naar honden blaast hij, naar andere katten is hij wisselend. Snowy moet naar buiten kunnen. In de winter is hij vaak slechts 10 minuten buiten, maar als het wat warmer is blijft hij langer weg. Hij geeft duidelijk aan wanneer hij iets niet leuk vindt. Hij haalt niet uit, maar maakt dan wel een beweging waar je in het begin van schrikt. Over het algemeen is Snowy een rustige kater, tenzij er voer aanwezig is! 

Denkt u de perfecte omgeving te hebben voor Snowy? Maak dan een afspraak met het Dierentehuis om kennis met hem te gaan maken. Op de website www.dierentehuisdenbosch.nl staat een filmpje van Snowy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant