Lustrumviering in het Jheronimus Bosch Art Centre in Den Bosch.
Lustrumviering in het Jheronimus Bosch Art Centre in Den Bosch. Foto:

Ladies’ Circle Bossche Parels viert eerste lustrum

Verenigingen 958 keer gelezen

DEN BOSCH | Zaterdag 11 juni bestond Ladies’ Circle Bossche Parels precies 11 jaar. Om dit lustrum te vieren waren leden en oud-leden uitgenodigd om in het Jheronimus Bosch Art Centre het glas te heffen.

Op 11 juni 2011 vond de oprichting van de Ladies’ Circle Bossche Parels plaats in het Jheronimus Bosch Art Centre te ‘s-Hertogenbosch. Hoe bijzonder was het om de lustrumbijeenkomst exact elf jaar later te vieren op de plek van de oprichting. Huidige ladies en oud-leden waren uitgenodigd om samen het glas te heffen op dit mooie lustrum.

Helaas konden vanwege corona de lustrumactiviteiten vorig bestuursjaar niet doorgaan, maar eigenlijk was elf jaar na dato, wederom op 11 juni toch de perfecte datum om gezamenlijk een toast uit te brengen op de club. De allereerste voorzitter, Ingeborg Verheijen, tevens ere-lid van de Bossche Parels was ook aanwezig bij dit mooie moment.

Lokale goede doelen

Ieder jaar selecteert Bossche Parels twee lokale goede doelen om financieel of met ‘handjes uit de mouwen’ te ondersteunen middels diverse acties. Van het verkopen van oliebollen en kaarsen, doekjes naaien voor Stichting Fieke, organiseren van high tea’s, carnavalsemblemen verkopen of via statiegeldacties geld inzamelen en het organiseren van de befaamde pubquiz. Dit allemaal met behulp va lokale sponsoren. De afgelopen 11 jaar heeft de club haar steentje bijgedragen en bracht zij met veel plezier glans aan de Bossche samenleving.

Ladies’ Circle Bossche Parels

Ladies’ Circle Bossche Parels is een serviceclub van momenteel veertien enthousiaste dames uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Persoonlijke groei en ontwikkeling, netwerk en vooral gezelligheid verbinden ons. Samen zetten wij ons in om meer glans te brengen in het leven van mensen die dat nodig hebben. De visie is dan ook dat we met de Bossche Parels meer bereiken dan alleen. Door vriendschap en betrokkenheid helpen we elkaar en een ander. Wij richten ons met name op lokale en regionale doelen. Daarvoor zamelen we niet alleen geld in, maar organiseren we ook handen-uit-de-mouwen acties. Indien dames interesse hebben, kijk dan op Bosscheparels.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant