Burgemeester Jack Mikkers verricht samen met de eerste bewoner de officiële opening van de zorgvilla aan het 53RD Welsh Divisionplein.
Burgemeester Jack Mikkers verricht samen met de eerste bewoner de officiële opening van de zorgvilla aan het 53RD Welsh Divisionplein.

Burgemeester Mikkers opent nieuwe zorgvilla in Den Bosch

Wonen 311 keer gelezen

DEN BOSCH | Een feestelijke dag bij Villa den Harten in Den Bosch. De nieuwe zorgvilla werd op 9 juni officieel geopend door de eerste bewoner en burgemeester Mikkers, tevens buurtgenoot. Villa den Harten is gerealiseerd in het voormalige klooster ‘De Heilige Harten’ en is een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen voor mensen met dementie.

Locatiemanager Aukje Stellinga: “De eerste bewoners zijn hier in april komen wonen. Ze vinden het een prachtige locatie en geven aan dat ze heel tevreden zijn over de verzorging. Inmiddels zijn ongeveer de helft van de 26 appartementen verhuurd en sta ik klaar om meer bewoners rond te leiden die op zoek zijn naar een kleinschalige woonzorglocatie. Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is dat er ook echtparen welkom zijn. Dat is vaak niet mogelijk bij zorglocaties.”  

Villa den Harten is onderdeel van Stepping Stones, een organisatie met zorgvilla’s door het hele land waar ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek vinden om te wonen. Typerend voor de zorgvilla’s is het familiegevoel waardoor bewoners zich direct thuis voelen. Dag en nacht wordt er zorg op maat georganiseerd, waarbij de mogelijkheden centraal staan en er vooral gekeken wordt naar wat bewoners wél kunnen en willen. Kijk voor meer info op www.steppingstones.nl/villa-den-harten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant