De Fransman Victor Perez bekroonde zich eerder dit jaar tot winnaar van het Dutch Open 2022. (Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
De Fransman Victor Perez bekroonde zich eerder dit jaar tot winnaar van het Dutch Open 2022. (Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images) Foto: Dean Mouhtaropoulos

Dutch Open 2023 van 25 tot en met 28 mei in Cromvoirt

Sport 288 keer gelezen

CROMVOIRT | Het Dutch Open 2023 wordt voor de derde achtereenvolgende keer gespeeld op de baan van Bernardus Golf. Na het succes van de voorgaande twee edities, keert het toernooi van 25 tot en met 28 mei 2023 terug in Cromvoirt. 

Afgelopen jaar zagen de vele golffans een zinderende play-off tussen Ryan Fox en de uiteindelijke winnaar Victor Perez. Perez werd de vierde Franse winnaar van het oudste internationale kampioenschap van Nederland. De tourspelers zijn overigens lovend over het ontwerp, de (oefen)faciliteiten en de kwaliteit van de nog nieuwe baan. Vele tienduizenden golfliefhebbers vonden afgelopen jaar bovendien hun weg naar het Dutch Open, dat traditioneel één van de best bezochte toernooien van de DP World Tour is. 

Toernooidirecteur Daan Slooter over 2023. “Dit jaar moest iedereen misschien nog even wennen aan de nieuwe datum in het voorjaar, maar het is een groot succes gebleken. Het stelde ons ook in staat om een kwalificatie-evenement voor The Open en voor het US Open te worden. Een waardering voor de kwaliteit en de historie van het Dutch Open. Dat we nu weer terugkomen op Bernardus is geweldig nieuws voor de spelers en het toernooi.”  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant